Schilderijen

Kunst aan het Vrijthof

Deze periode dateert van toen de Kultuur-Fabriek haar kantoorruimte aan het Vrijthof had. Midden in de stad. Het gebruik van grijze, en gedekte rode tinten illustreert dit. Al het werk op deze pagina is geprijsd vanaf €400.-, en alle werken zijn geschilderd op canvas. Voor meer en/of precieze informatie neemt u gewoon contact met ons op. Wij informeren u dan omgaande.

Kultuur-Fabriek Kultuur-Fabriek Kultuur-Fabriek

Kunst aan de Maas

Het is wellicht de heldere lichtweerkaatsing van de rivier die haar kleurgebruik beinvloedde, hoewel hier ook het gebruik van zwart domineert, waarbij de witte achtergrond als reflectie dient. Ook Elzbieta gebruikt vaak (en liefst) al gebruikte doeken, waarop ze dan gebruik maakt van de bestaande schildering om de hare van nog meer kracht te voorzien.

Kultuur-Fabriek Kultuur-Fabriek

Horyzont

Een reeks werken, eveneens ontstaan op onze locatie aan de Blekerij, waarbij vooral de horizontale en ongelijke verdeling opvalt, waardoor de abstracten een landschappelijk karakter vertonen. Haar werk wordt u nooit moe, en kijken ernaar leidt tot telkens weer nieuwe bespiegelingen.

Kultuur-Fabriek Kultuur-Fabriek

de winkel

winkel

De portaal pagina van onze winkel, maar vergeet niet de afdelingen te bezoeken, waar u wellicht op ideeen komt voor uzelf, of om cadeau te geven.

meubels

Neem een kijkje in onze meubel gallerie. Hoe wij van gebruikt weer nieuw hebben gemaakt, en met verbluffend resultaat.

prenten

De prenten van Joachim, klaar om ingelijst te worden (of wij doen dat voor u), met onderwerpen die hier gewoon uit de omgeving zijn geplukt, en voor altijd bewaard in digitaal gemanipuleerde grafiek.