Prenten door Joachim

Een uniek aanbod van 10 prints door de beeldende kunstenaar Joachim

Op zijn dagelijkse wandelingen in de (Eu)regio maakt Joachim honderden foto's van zowel het landschap, platteland, als de steden en dorpen.

Thuis achter zijn iMac selecteert en bewerkt hij de resultaten, door b.v. meerdere foto's als lagen te drukken en deze te manipuleren totdat hij de vervreemdende en sferische beelden heeft die hieronder zijn tentoon gesteld. De herkenning blijft, maar vanuit een perspectief dat uniek en onnavolgbaar is.

De prints verschijnen in een beperkte oplage van 50 exemplaren per plaat. Ze worden in hoge kwaliteit gedrukt, op zorgvuldig geselecteerd zwaar papier. Elke afdruk is door de kunstenaar gesigneerd en genummerd

De prijs per plaat bedraagt 125 Euro. Indien u de hele reeks bestelt kunt u de 10 exemplaren voor 1000 euro verwerven. De afmetingen per plaat zijn: 26,4 x 19,8 cm

Kultuur-Fabriek Kultuur-Fabriek Kultuur-Fabriek Kultuur-Fabriek

Onze winkel

winkel

De portaal pagina van onze winkel, maar vergeet niet de afdelingen te bezoeken, waar u wellicht op ideeen komt voor uzelf, of om cadeau te geven.

schilderijen

In onze galerie hangen de kleurrijke en intrigerende abstracten van Elzbieta Olbrycht. Een Poolse kunstenares die al jaren in Zuid-Limburg woont. Haar werk past, waar u het ook hangt, en dat is precies haar bedoeling.

meubels

Neem een kijkje in onze meubel gallerie. Hoe wij van gebruikt weer nieuw hebben gemaakt, en met verbluffend resultaat.