english deutsch francais espanol

Multimedia

ANBI status
Kultuur-Fabriek

Ook multimedia maken wij voor u op maat!

Multimedia

Wij hebben de kennis in huis om uw website, applicatie of multimedia project, op een professionele manier gestalte te geven. Ruim 20 jaar ervaring met internet geeft ons een voorsprong die veel bedrijven niet kunnen bieden.

Bovendien voorzien wij in de naaste toekomst opleidingen op dit gebied aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, omdat multimedia gegarandeerde toekomstperspectieven biedt.

Hierbij denken we niet alleen aan internet-gerelateerde producten, maar ook aan b.v. (documentaire) film, waarmee publiekelijk toegankelijke festivals kunnen worden georganiseerd.

Informeer ook vrijblijvend naar onze cursussen, zoals "gebruik van internet en social media" (b.v. voor ouderen) en/of "fotografie: impressie en werkelijkheid".

Impressies

Mosae Musica in de Muziekgieterij

Ons "wereld vermaarde" muzikale project, tijdens welk jongeren uit alle geledingen kunnen communiceren d.m.v. van hun instrumenten, en o.l.v. ervaren en professionele docenten.

Een Pools muziekproject

De "oermoeder" van Mosae Musica; daar waar het allemaal begon: in Polen. Workshops voor en met jongeren; waarbij ze gedurende een midweek of weekend op muzikale wijze elkaar leren kennen en communiceren. Daarbij begeleidt door internationaal vermaarde muzikanten.

max-perience

Een project om vervroegd schoolverlaters een streven te geven samen met coaches/begeleiders, buddies en ambachtslieden, hun persoonlijke passies en talenten te ontdekken en te amplificeren

onze winkel

Neem een kijkje en zie wat wij maken, zoals de schilderijen van Elzbieta, de prenten van Joachim. Of onze meubels, die worden gemaakt door vakmensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Origineel en inovatief; zeker de moeite van het kijken, en wellicht van het kopen waard.

Multimedia