Meubels

Adoptie stoel

Deze prachtig gestoffeerde "troon" is te koop voor maar €500.- Met de hand gerestaureerd en bekleed, kostte het vooral veel tijd om het er weer als nieuw uit te laten zien.

Kultuur-Fabriek

Art-Deco stoel

een echte Art-Deco stoel voor maar €300.-. Ook dit stuk werd door ons in de oorspronkelijke staat opgeknapt en van nieuwe bekleding voorzien. Het is koopje. Vergelijkbare stukken staan elders voor meer dan het dubbele geprijsd, leerde een kort onderzoek

Kultuur-Fabriek

Design bank

deze bank werd door ons gered. Jaren terug veel geprezen design, maar niets heeft het eeuwige leven. Of toch? Door ons opgeknapt en in een modern jasje gestoken bent u in het bezit van dit prachtstuk voor maar €600.-

Kultuur-Fabriek

Onze winkel

winkel

De portaal pagina van onze winkel, maar vergeet niet de afdelingen te bezoeken, waar u wellicht op ideeen komt voor uzelf, of om cadeau te geven.

schilderijen

In onze galerie hangen de kleurrijke en intrigerende abstracten van Elzbieta Olbrycht. Een Poolse kunstenares die al jaren in Zuid-Limburg woont. Haar werk past, waar u het ook hangt, en dat is precies haar bedoeling.

prenten

De prenten van Joachim, klaar om ingelijst te worden (of wij doen dat voor u), met onderwerpen die hier gewoon uit de omgeving zijn geplukt, en voor altijd bewaard in digitaal gemanipuleerde grafiek.