Katikaze Mode & Modieuze Accessoires

Over de Collectie

Het handelsmerk Katikaze ontstond in Belgiƫ in de late 80er jaren, maar de mode artikelen en accessoires zoals hier afgebeeld zijn vervaardigd in Spanje en Nederland.

De artikelen zijn het gevolg van een gedreven creatieve ambitie en een combinatie van de vrolijke lichtvoetigheid van kleuren en een stijlvol design. Het proces is arbeidsintensief en toch weet Katikaze haar prijzen laag te houden zodat de ontwerpen voor elke beurs bereikbaar zijn.

Alle afgebeelde artikelen zijn direct leverbaar. Hier onder niet afgebeeld zijn o.a. diverse bij elkaar passende mutsen en sjaals die eveneens per direct leverbaar zijn.

Katikazes accessoires worden vaak als cadeau of relatiegeschenk gegeven en zijn bij jong en oud geliefd

Kultuur-Fabriek Kultuur-Fabriek Kultuur-Fabriek Kultuur-Fabriek

Onze winkel

winkel

De portaal pagina van onze winkel, maar vergeet niet de afdelingen te bezoeken, waar u wellicht op ideeen komt voor uzelf, of om cadeau te geven.

schilderijen

In onze galerie hangen de kleurrijke en intrigerende abstracten van Elzbieta Olbrycht. Een Poolse kunstenares die al jaren in Zuid-Limburg woont. Haar werk past, waar u het ook hangt, en dat is precies haar bedoeling.

meubels

Neem een kijkje in onze meubel gallerie. Hoe wij van gebruikt weer nieuw hebben gemaakt, en met verbluffend resultaat.

prenten

De prenten van Joachim, klaar om ingelijst te worden (of wij doen dat voor u), met onderwerpen die hier gewoon uit de omgeving zijn geplukt, en voor altijd bewaard in digitaal gemanipuleerde grafiek.